Over mij

“House of Mea staat voor fullservice, waarin de opdrachtgevers van moment kennismaking tot de afstyling worden ontzorgd. De gedrevenheid en perfectionisme maar vooral ook stukje persoonlijke service, maakt dat de woonwensen met veel aandacht vertaald kunnen worden naar een écht thuis.”

House of Mea is in 2020 opgestart onder de naam Mea Interieurs door Merlijn Romano. Van jongs af aan speelt de liefde voor interieur een grote rol. Dit heeft zich door de jaren heen ontwikkeld naar passie en ambitie voor het vak.

Als gedreven ontwerper ben ik altijd bezig met sfeer, kleur en geur. Ik krijg energie zodra ik mijn creativiteit kan vertalen in een ontwerp waarbij alle facetten samenkomen tot een harmonieus ontwerp.

Mijn stijl kenmerkt zich door het gebruik van hoogwaardige, pure en elegante materialen waarin eenheid en rust zorgen voor een mooie samenkomst in iedere ruimte. Er wordt met precisie over elk detail nagedacht.

House of Mea staat voor fullservice, waarin de opdrachtgevers van moment kennismaking tot de afstyling worden ontzorgd. De gedrevenheid en perfectionisme maar vooral ook stukje persoonlijke service, maakt dat de woonwensen met veel aandacht vertaald kunnen worden naar een écht thuis.

Iedere opdrachtgever heeft een eigen verhaal. Daarom geloof ik sterk in een totaalconcept, waarbij alle ruimtes die hierbij aan bod komen ook de aandacht krijgen die ze verdienen.

Samen met deze uitgangspunten i.c.m. deskundig advies creëren wij een doordacht ontwerp met een mooie balans tussen luxe en verfijning.

Net een stapje verder gaan en de verwachtingen van de opdrachtgever(s) kunnen overtreffen, maakt dit werk zó leuk!