Mijn werkwijze

“House of Mea creëert interieurontwerpen op maat. Een ontwerp start bij de kennismaking, waarbij wij gaandeweg dit traject streven om samen met de opdrachtgever(s) een esthetisch ontwerp neer te zetten waarbij persoonlijkheid, eenheid en functionaliteit centraal staan”

Kennismaking

Schets fase

Om een goede samenwerking aan te kunnen gaan, starten wij altijd met een vrijblijvend intakegesprek. In dit gesprek inventariseren wij de woonvraag, wensen en behoeftes.

Op deze manier kan er een goed beeld geschetst worden van wie je bent en waar je naar opzoek bent. Tevens wordt zo ook op de voorhand de verwachtingen op een prettige manier gemanaged, zeker omdat er tijdens het ontwerpproces een intensieve samenwerking met elkaar zal plaatsvinden.  

Esthetische uitwerking

Ontwerp fase

In deze ontwerpfase gaan wij met veel enthousiasme aan de slag met het creëren van een eerste ontwerp. Alle wensen worden vertaald in een 3D tekening om vervolgens de eerste ideeën en uitgangspunten gezamenlijk te bespreken aan huis of op locatie.

Vervolgens wordt het concrete plan op een visuele manier uitgewerkt in het definitief ontwerp. Hierbij zullen wij alle benodigde aanzichten voor de realisatiefase aanleveren, je meenemen in het meubelplan en de kleur- en materiaalkeuzes om het ontwerp zo volledig mogelijk te maken.

Vertaling interieurontwerp

realisatie fase

Als het ontwerp aan de verwachtingen voldoen, volgt het realisatietraject.

In deze fase volgt de vertaling van het definitief ontwerp. Wij kunnen je bijstaan in het leveren van de gekozen materialen, meubelen en accessoires om te zorgen voor evenwichtige verhoudingen tijdens de realisatie. 

Uiteraard is er altijd meer advies op maat mogelijk, zoals lichtplannen, maatwerktekeningen, ondersteuning bouwproces en afstylingen aan huis.

Hierbij maken wij gebruik van een betrouwbaar netwerk met professionele toeleveranciers.

Extra opties

Sample box

Wil je graag samples ontvangen van alle materialen die gebruikt worden in het ontwerp? Dit is mogelijk! Als extra optie bieden wij ook een sampleservice aan waarbij wij een mooie samenstelling realiseren van de kleuren- en materialen die zijn toegepast in het ontwerp.


Buiten 10 km rondom Erp worden reiskosten in rekening gebracht.